­
1500x200 fietsen1

Deelnemer aan de fietscompetitie worden kan op de volgende manieren:

 • Je kunt je persoonsgegevens en eventueel de gegevens van je fietscomputer(s) ONLINE op de website invoeren. Klik op: ONLINE REGISTRATIE (Je hebt wel een e-mailadres nodig). Volg de instructies bij "Hoe verloopt de ONLINE registratie voor nieuwe deelnemers?".
 • Als je al deelnemer bent, maar nog niet kunt inloggen om je eigen gegevens te bekijken. Maak dan een account door in het "Inloggen" formulier de registratie uit te voeren. Kijk dan bij "Hoe verloopt de registratie als bestaande deelnemer?".

Hoe verloopt de ONLINE registratie voor nieuwe deelnemers?

 1. Nadat je op de link 'ONLINE REGISTRATIE' hebt geklikt wordt op het beeldscherm het ONLINE aanmeldscherm getoond. Je wordt verzocht  het ONLINE aanmeldscherm in te vullen. De verplichte velden herken je door het * dat voor de tekst staat. Als je daarmee klaar bent, klik dan op het scherm op de button OPSLAAN.  Advies: maak je gebruikersnaam gelijk aan je e-mailadres.
 2. Onze administrateur krijgt een melding via de e-mail en controleert je persoons-gegevens op volledigheid.
 3. Je krijgt een welkomstbrief via de e-mail en een e-mail waar gevraagd wordt om je account te activeren. Klik op de link in deze e-mail om deze activatie te voltooien,
 4. Je persoonsgegevens wordt door de administrateur 'met 1 druk op de knop' aan ons bestand toegevoegd.
 5. Vanaf nu kun je, indien gewenst, je eigen persoonsgegevens inzien en wijzigen. Je kunt je adres aanpassen bij verhuizing en de tussenstanden van je fietscomputer invoeren.

Hoe verloopt de registratie als bestaande deelnemer?

Als je al deelneemt met de fietscompeitie, dan hebben we je gegevens reeds in het bestand gezet. Het enige wat dan nog nodig is, is het maken van een z.g. "account" om te kunnen inloggen. De stappen die je moet uitvoeren staan hieronder.

 1. Klik op "Registreer" in het formulier Inloggen (staat aan de linkerkant van het scherm).
 2. Vul daar je volledige naam in inclusief voorletters, een gebruikersnaam (advies: gebruik je e-mailadres), een zelf te bedenken wachtwoord die je 2x moet invoeren (wel 2x dezelfde) en 2x hetzelfde e-mailadres.
 3. Klik vervolgens op de knop Registreren.
 4. Je ontvangt een e-mail op het zojuist ingevoerde e-mailadres met het verzoek om je account te activeren. Klik op de link en volg de instructies op.
 5. Na ongeveer een half uur worden de gegevens gekoppeld aan je account als je e-mailadres al in het bestand voorkomt. Anders wordt de koppeling uitgevoerd door de administrateur.

Welkomstbrief.

Afhankelijk van de door u gekozen betalingswijze krijg je per e-mail de welkomstbrief. 

Afhandeling van vragen, opmerkingen of problemen.

Bij problemen gelieve dan contact op te nemen met de administrateur. De gegevens staan hieronder.

 

Telefoon:        06-46312299

E-mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

­