­
1500x200 fietsen1

Reglement voor de begincontrole via e-mail of post:

Maak van de fietscomputer(s) op de totaalstand (meestal ODO) tezamen met een krantenkop (datum) van de eerste dag van de competitie (of later) een fotokopie, een scan of een digitale foto. Stuur de fotokopie per post aan:

Computerfietsen Le Champion, Wollegrasstraat 83, 1531 TE Wormer en bij een scan of digitale foto moet deze per e-mail gezonden worden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vermeld altijd bij de fotokopie, scan of de digitale foto je naam, adres, lidnummer (te vinden op je Le Champion ledenkaart) en voor de zekerheid ook nog eens merk, type, serienummers en de totaalstand van de teller(s).

Reglement voor de eindcontrole via e-mail of post:

Vul eerst de eindstand(en) van je computer(s) in.

Maak van de fietscomputer(s) op de totaalstand (meestal ODO) tezamen met een krantenkop (datum) van de laatste dag van de competitie (of eerder) een fotokopie, een scan of een digitale foto.

Stuur de fotokopie per post aan: Computerfietsen Le Champion, Wollegrasstraat 83, 1531 TE Wormer en bij een scan of digitale foto moet deze per e-mail gezonden worden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld altijd bij de fotokopie, scan of de digitale foto je naam, adres, lidnummer (te vinden op je Le Champion ledenkaart) en voor de zekerheid ook nog eens merk, type, serienummers en de totaalstand van de teller(s)

computer op krant

Prijswinnaars 2023

­