­
1500x200 fietsen1

Toerboekjes en vrijetochtenboekjes
Wil je meedoen met de Le Champion Fietskmregistratie die op 5 oktober sluit?  Stuur dan je toerboekje(s) voor 10 oktober naar het onderstaande adres. Ben je te laat, dan word je boekje niet meer in behandeling genomen voor de Fietskmregistratie. De kilometers worden wel meegeteld voor de “Wereldbollen” en “Jan Jonkerspelden”.

Inleveradres:
Je kunt je boekjes tot 10 oktober sturen naar:
Le Champion, Wollegrasstraat 83, 1531 TE Wormer (tel. 06-53781843).

Computercontrole
Deelnemers aan het computerfietsen kunnen hun kilometerteller(s) op zaterdag 5 oktober 2019, tijdens de Markertoer, tussen 11:00 en 14:00 uur in Spijkerman Eten en Drinken, Neckerdijk 1, 1441 GX  Purmerend  laten controleren. Ben je verhinderd, stuur dan bij voorkeur iemand anders met je teller(s) naar  de afmeldlocatie of kijk op deze site onder fietskmregistratie en reglementen voor het afmelden via mail.

Lees alles over het reglement en meer informatie op deze site onder  Reglementen. Wil je een papieren versie aanvragen of je wilt meer info bel dan: Fred Middelburg (tel 06-53781843, na 18:00 uur).

Nadat je hebt gemeld voor de controle start direct het nieuwe seizoen. In 2020 sluit het seizoen weer tijdens de Markertoer.

Prestatieplaquette
Alle deelnemers aan de Fietscompetitie, die minimaal het aantal kilometers hebben gereden zoals vermeld in het prestatieschema, kunnen gratis de prestatieplaquette ontvangen.  Je kunt de plaquette afhalen op de prijsuitreikingdag.. De datum en plaats wordt later bekendgemaakt.  Wil je in aanmerking komen voor deze fraaie gratis plaquette vraag er naar bij het afmelden of vink het zelf aan op www.computerfietsen.nl.

 

­