­
1500x200 fietsen1

prijs clubkampioen1Op 16 december 2018 hebben we in Fletcher Hotel in Heiloo de prijsuitreiking van de Fietskmregistratie en het Klassiekerbrevet gedaan. Het was erg gezellig en bijzonder sfeervol. De prijzen zijn uitgereikt door voorzitter Ruud van der Velde aan mannen en vrouwen in 7 categorie├źn. Voor het eerst in het bestaan van Le Champion is de algehele clubkampioen een vrouw.  Maaike Hollander heeft vandaag geschiedenis geschreven. Ze heeft maar liefst 33.090 kilometer gefietst in 2018.

Ook zijn de wereldbollen uitgereikt aan de deelnemers die resp. 40.000, 80.000 en 120.000 kilometer hebben gefietst. Daarnaast zijn de Jan Jonkerspelden uitgereikt aan de deelnemers die 160.000 of meer kilometers hebben gefietst met als grote klapper Wiebe Top, die 1,3 miljoen kilometer heeft gefietst.

Ook zijn de klassiekerbrevetten uitgereikt. 1 deelnemer ontving het tiende klassiekerbrevet.

Je kunt hier de uitslagen en foto's van 2018 terug vinden.

Hieronder vind je een filmpje van Karin Deen. Zij is samen met haar dochter Renske enthousiaste deelneemster van de fietskmregistratie. Haar enthousiasme behoeft geen uitleg. Ze vertelt zelf, waarom het zo leuk is om mee te doen.

slotpsteijnBelangrijke mededeling

Vanaf seizoen 2017 is het fietsseizoen veranderd naar het gehele jaar.

Je kunt op de prijsuitreikingsdag op 18 december inschrijven voor het nieuwe seizoen. Ook dien je de fietscomputer(s) mee te nemen voor controle van de beginsstanden. Het seizoen 2017 start op 1 januari en eindigt op zondag 17 december. Dus we gaan over naar een z.g. "jaar-rond" competitie. Je kunt dus het gehele jaar (op 2 weken na) je kilometers registreren op deze site. Maak hiervoor wel een account aan. De handleiding vind je hier.
Heb je geen computer of geen e-mail, dan doen wij het voor je. Je dient dan wel je standen van je computer aan te tonen. Dat kan op de controledata. Kun je niet aanwezig zijn, volg dan deze procedure.

De beginstanden worden gecontroleerd op
Woensdag 18 december 2016, 15:00 - 17:00 uur
Slot Purmersteijn
Slotplein 3, 1441 KG Purmerend (t/o Spijkerman)

Zondag 15 januari 2017, 11:00 - 13:00 uur
Restaurant De Alkmaarse Poort
Omval 72, 1812 NB Alkmaar

Welkom bij de online Fietskmregistratie van Le Champion. Je hebt nu de mogelijkheid om je eigen stand van je fietscomputer(s) bij te houden. Log daarvoor eerst in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Wat kun je nu?

  1. Je kunt je NAW (Naam, Adres, Woonplaats) gegevens aanpassen.
  2. Het e-mailadres kan aangepast worden.
  3. Telefoon nummers (vast en mobiel) kun je aanpassen.
  4. De tussenstanden van je fietscomputer(s) (maximaal 2 fietscomputers) kun je aanpassen.
  5. Je kunt al je gegevens bekijken, zoals NAW en bankgegevens. Ook kun je de seizoens- en totaalkilometers zien.

Aan het begin van het seizoen worden de standen van de fietscomputers op 0 gezet. Aan het einde van het seizoen wordt de zaak getotaliseerd en de uitslagenlijst gemaakt.

Wat verlangen we van de deelnemer?

  1. Je laat je computer(s) met de beginstanden zien aan het begin van het seizoen (in december tijdens de prijsuitreiking)
  2. Je laat de eindstanden van je computers zien eind december tijdens de afsluiting van het seizoen.
  3. Je betaalt € 12,- inschrijfgeld (t/m 16 jaar € 6,-) op bankrekening NL28ABNA0400013215 tnv Le Champion.

Hoe word je deelnemer?

Heb je in het verleden geen fietskilometers geregistreerd? Klik in het hoofdmenu op "Inschrijven als deelnemer". Je vult je gegevens in en je bent automatisch deelnemer.
Leden die al fietskilometers hebben geregistreerd hoeven alleen éénmalig een account aan te maken door op Registreer te klikken in het formulier Inloggen. Lees hier de handleiding.
Heb je geen computer of e-mail?  Dan kun je op de ouderwetse manier de kilometers laten registreren.

Tenslotte wensen we jullie veel fietsplezier en vergeet niet regelmatig je tussenstanden in te voeren.

 

­