­
1500x200 fietsen1

prijs clubkampioen1Op 16 december 2018 hebben we in Fletcher Hotel in Heiloo de prijsuitreiking van de Fietskmregistratie en het Klassiekerbrevet gedaan. Het was erg gezellig en bijzonder sfeervol. De prijzen zijn uitgereikt door voorzitter Ruud van der Velde aan mannen en vrouwen in 7 categorie├źn. Voor het eerst in het bestaan van Le Champion is de algehele clubkampioen een vrouw.  Maaike Hollander heeft vandaag geschiedenis geschreven. Ze heeft maar liefst 33.090 kilometer gefietst in 2018.

Ook zijn de wereldbollen uitgereikt aan de deelnemers die resp. 40.000, 80.000 en 120.000 kilometer hebben gefietst. Daarnaast zijn de Jan Jonkerspelden uitgereikt aan de deelnemers die 160.000 of meer kilometers hebben gefietst met als grote klapper Wiebe Top, die 1,3 miljoen kilometer heeft gefietst.

Ook zijn de klassiekerbrevetten uitgereikt. 1 deelnemer ontving het tiende klassiekerbrevet.

Je kunt hier de uitslagen en foto's van 2018 terug vinden.

De uitslagenlijsten zijn gemaakt. De prijswinnaars zijn bekend, maar we vertellen dat nog niet. Dat gaan we bekend maken op zondag 16 december 2018 om 13:00 uur in Fletcher Hotel Heiloo.
De prijswinnaars en de winnaars van een Jan Jonkerspeld of een Wereldbol ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Het seizoen duurt t/m 5 oktober 2019 (tijdens de Markertoer). Op deze dag controleren we de eindstanden opnieuw. Het seizoen daarna (2020) loopt tot 3 oktober. Dit is ook de datum van de Markertoer.
Veel succes met het invoeren van de standen en laten we hopen op een mooi fietsseizoen met mooi weer.

Rob Prins en Fred Middelburg.

Prijsuitreiking in Hotel Heiloo

Zoals je in de nieuwsbrief al vernomen hebt is de afmelding van de Fietskmregistratie op 6 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur in Purmerend.

De prijsuitreiking is op 16 december 2018 vanaf 11:00 uur in.

Fletcher hotel Heiloo,
Kennemerstraatweg 425
1851 PD Heiloo

De zaal is open om 10:30 uur.

Je wordt welkom geheten  met een kopje koffie of thee met een gebakje.
Na de prijsuitreiking krijg je een lunch aangeboden.

Hieronder vind je een filmpje van Karin Deen. Zij is samen met haar dochter Renske enthousiaste deelneemster van de fietskmregistratie. Haar enthousiasme behoeft geen uitleg. Ze vertelt zelf, waarom het zo leuk is om mee te doen.

Fietsers die voor de eerste keer aan de Fietskmregistratie meedoen kunnen zich hier inschrijven. Dit kan gedurende het gehele seizoen. De deelnemer kan dan zijn of haar gegevens aanpassen en de tussenstanden invoeren.
Uiteraard hoeven deelnemers die al meedoen met deze fietskmregistratie zich niet opnieuw in te schrijven.

 

­