­
1500x200 fietsen1
Prijsuitreiking in Hotel Heiloo

Het doet ons genoegen dat we behalve de prijsuitreiking ook een promotiemiddag hebben. We presenteren hier o.a. de reizen van 2020. Zowel de organisatoren van de reizen als de touroperator zijn aanwezig met promotiemateriaal van de reizen. Tevens kun je op de meeste reizen direct inschrijven.

De prijsuitreiking is op zondag 15 december 2019 vanaf 10:30 in de voorzaal van:

Fletcher hotel Heiloo,
Kennemerstraatweg 425
1851 PD Heiloo

De zaal is open om 10:00 uur.

Je wordt welkom geheten  met een kopje koffie of thee met een gebakje. Na de prijsuitreiking krijg je een lunch aangeboden. Voor de prijsuitreiking hebben we een bekende Nederlander uitgenodigd.

De promotiemiddag wordt gehouden in de grote zaal (van Veenzaal) vanaf 13:30 uur. Het beloofd een gezellige boel te worden en we hopen dat vele Championners de weg weten te vinden naar Heiloo.

Het complete programma voor de middag vind je hier:

De prestatieplaquettes kunnen opgehaald worden na 13:30 uur in de van Veen zaal.

De uitslagenlijsten zijn gemaakt. De prijswinnaars zijn bekend, maar we vertellen dat nog niet. Dat gaan we bekend maken op zondag 15 december 2019 om 11:00 uur in Fletcher Hotel Heiloo.
De prijswinnaars en de winnaars van een Jan Jonkerspeld of een Wereldbol ontvangen een persoonlijke uitnodiging.
Nadere informatie volgt nog.

Het seizoen duurt t/m 3 oktober 2020 (tijdens de Markertoer, onder voorbehoud). Op deze dag controleren we de eindstanden opnieuw. Het seizoen daarna (2021) loopt tot 2 oktober. Dit is ook de datum van de Markertoer.
Veel succes met het invoeren van de standen en laten we hopen op een mooi fietsseizoen met mooi weer.

Rob Prins en Fred Middelburg.

Toerboekjes en vrijetochtenboekjes
Wil je meedoen met de Le Champion Fietskmregistratie die op 5 oktober sluit?  Stuur dan je toerboekje(s) voor 10 oktober naar het onderstaande adres. Ben je te laat, dan word je boekje niet meer in behandeling genomen voor de Fietskmregistratie. De kilometers worden wel meegeteld voor de “Wereldbollen” en “Jan Jonkerspelden”.

Inleveradres:
Je kunt je boekjes tot 10 oktober sturen naar:
Le Champion, Wollegrasstraat 83, 1531 TE Wormer (tel. 06-53781843).

Computercontrole
Deelnemers aan het computerfietsen kunnen hun kilometerteller(s) op zaterdag 5 oktober 2019, tijdens de Markertoer, tussen 11:00 en 14:00 uur in Spijkerman Eten en Drinken, Neckerdijk 1, 1441 GX  Purmerend  laten controleren. Ben je verhinderd, stuur dan bij voorkeur iemand anders met je teller(s) naar  de afmeldlocatie of kijk op deze site onder fietskmregistratie en reglementen voor het afmelden via mail.

Lees alles over het reglement en meer informatie op deze site onder  Reglementen. Wil je een papieren versie aanvragen of je wilt meer info bel dan: Fred Middelburg (tel 06-53781843, na 18:00 uur).

Nadat je hebt gemeld voor de controle start direct het nieuwe seizoen. In 2020 sluit het seizoen weer tijdens de Markertoer.

Prestatieplaquette
Alle deelnemers aan de Fietscompetitie, die minimaal het aantal kilometers hebben gereden zoals vermeld in het prestatieschema, kunnen gratis de prestatieplaquette ontvangen.  Je kunt de plaquette afhalen op de prijsuitreikingdag.. De datum en plaats wordt later bekendgemaakt.  Wil je in aanmerking komen voor deze fraaie gratis plaquette vraag er naar bij het afmelden of vink het zelf aan op www.computerfietsen.nl.

prijs clubkampioen1Op 16 december 2018 hebben we in Fletcher Hotel in Heiloo de prijsuitreiking van de Fietskmregistratie en het Klassiekerbrevet gedaan. Het was erg gezellig en bijzonder sfeervol. De prijzen zijn uitgereikt door voorzitter Ruud van der Velde aan mannen en vrouwen in 7 categorieën. Voor het eerst in het bestaan van Le Champion is de algehele clubkampioen een vrouw.  Maaike Hollander heeft vandaag geschiedenis geschreven. Ze heeft maar liefst 33.090 kilometer gefietst in 2018.

Ook zijn de wereldbollen uitgereikt aan de deelnemers die resp. 40.000, 80.000 en 120.000 kilometer hebben gefietst. Daarnaast zijn de Jan Jonkerspelden uitgereikt aan de deelnemers die 160.000 of meer kilometers hebben gefietst met als grote klapper Wiebe Top, die 1,3 miljoen kilometer heeft gefietst.

Ook zijn de klassiekerbrevetten uitgereikt. 1 deelnemer ontving het tiende klassiekerbrevet.

Je kunt hier de uitslagen en foto's van 2018 terug vinden.

Hieronder vind je een filmpje van Karin Deen. Zij is samen met haar dochter Renske enthousiaste deelneemster van de fietskmregistratie. Haar enthousiasme behoeft geen uitleg. Ze vertelt zelf, waarom het zo leuk is om mee te doen.

 

­